Recente projecten

Nu:
Projectleider Lokaal preventieakkoord Zutphen
Projectleider regioproject versterken van Taalhuizen en de samenwerking met werkgevers

Communicatieadviseur

Communicatieadvies, teksten schrijven voor websites/nieuwsbrieven en sociale media. Advies en coördinatie wervingsmateriaal voor VO-scholen. 
Dankzij een prettige en efficiënte samenwerking met vormgevers kunnen we snel en actief in springen op uw communicatievraagstukken.

Coördinator Taalhuis Brummen-Voorst

Coördineren en verantwoorden van (innovatie)projecten. Het verder opbouwen, onderhouden en uitbreiden van het taalnetwerk in de gemeenten Brummen en Voorst met als doel: samen naar meer geletterdheid!

Coördinator Taalhuis Lochem-Zutphen

Coördineren en verantwoorden van (innovatie)projecten. Het verder opbouwen, onderhouden en uitbreiden van het taalnetwerk in de gemeenten Brummen en Voorst met als doel: samen naar meer geletterdheid!

Projectlid Agenda sport en bewegen – gemeente Zutphen.

Het project Agenda sport en bewegen was een mooi project met een actief resultaat. Er wordt o.a. ingezet op sport als middel en ik ben ervan overtuigd dat sport een prachtig middel is om doelgroepen in beweging te krijgen en te houden. Wat mij betreft is kennisontwikkeling een volgende stap. Het één kun je heel goed combineren met het ander. Door samenwerking op lokaal niveau kun je elkaar versterken.

 

Onafhankelijk voorzitter klankbordgroep Taalhuis Lochem-Zutphen

Taalhuis Lochem-Zutphen is een netwerk met als doel laaggeletterdheid in Lochem en Zutphen te verminderen. Naast mijn rol als voorzitter ook meegewerkt aan het herontwerp en ben ik sparringpartner van de adviseur/docent.

Projectlid Talentenpool – Gemeente Zutphen

Talentenpool is een van de projecten van het project ‘Dagbesteding’ van de gemeente Zutphen. Als projectteam, bestaande uit een mooie diversiteit van betrokken partijen en vooral ook betrokken inwoners van de gemeente Zutphen, hebben we de mogelijkheid verkend voor het opzetten van een Talentenpool 24/7 voor en door.

Voor mijn start met Ontwikkeling in bedrijf:

  • Communicatieadvies.
  • (werving)communicatie.
  • Ontwikkelen van cursusprogramma’s.
  • Organiseren van congressen, workshops en open dagen.
  • Marketing.
  • Relatiebeheer.
  • Projecten.
  • Bij het Graafschap College, de VO-raad, het Edison College, Pr8werk, De Gelderlander, Kenniscentrum papier en karton, Modus Media en de Rabobank.

Organiseren van bijeenkomsten

Zo nu en dan organiseer ik zelf een bijeenkomst zoals de huiskamerlezing ‘Waanzinnige plannen’ en een workshop creatief denken. Op zoek naar een leuk onderwerp? Bel of mail en wie weet pakken we het samen op.

VanDale:

pro-ject (het; o; meervoud: projecten1 vooraf omschreven, gezamenlijk te verrichten werkzaamheden, leidend tot een eindproduct

Nieuwsgierig

naar meer?

Ontwikkeling in Bedrijf

M 06 306 92 298